passiefhuis-bouwen

Passiefhuis bouwen

In dit artikel lees je:

Wat is een passiefhuis?

Een passiefhuis is een huis, dat zeer energiezuinig is met een gezond binnenklimaat. Hierbij is het verbruik minder dan 15 kWh/m²( bruto per jaar voor ruimteverwarming, het totale primaire energiegebruik is hierbij maximaal 120 kWh/m² per jaar. Luchtdicht bouwen is een zeer belangrijk onderdeel, om een passiefhuis te realiseren.

De Luchtdichtspecialist is een ervaren partner in het realiseren van passieve woningen. Hierbij wordt zowel met aannemers als particulieren samen gewerkt, om het beste resultaat te krijgen voor een passiefhuis. In dit artikel lees je er meer over en ontdek je wat de Luchtdichtspecialist voor jou bij kan dragen.

Voordelen van een passiefhuis

Een passieve woning kent veel voordelen en is enorm duurzaam. Hieronder zie je de belangrijkste voordelen die een passieve woning jou kan opleveren.

  • Gezonder binnenklimaat
  • Besparing op je energiekosten
  • Een tochtvrije woning
  • Goed voor milieu en klimaat

Partner voor aannemers

Ben jij een aannemer en zoek je een ervaren partner voor het realiseren van een Passiefhuis? Dan weet je ongetwijfeld, dat luchtdicht bouwen een pré is, om het project te laten slagen. De Luchtdichtspecialist heeft jarenlang ervaring met dit soort projecten. Hierdoor kun jij dit onderdeel van jouw project met een gerust hart uitbesteden, waardoor je zeker weet dat jouw passiefhuis-project zal slagen op het gebied van luchtdichtheidseisen.

Geen risico lopen dat jouw klanten ontevreden zijn, doordat het project niet voldoet aan de eisen voor een passiefhuis? Dan kun je het onderdeel “Luchtdicht bouwen” het beste aan de specialist over laten. Neem contact op en we vertellen je er graag meer over.

Partner voor particulieren

Wil jij van jouw eigen huis een passiefhuis laten bouwen? Dat is een uitstekend idee, want dit kan je veel voordelen opleveren! Je creëert namelijk een gezonder leefklimaat en bespaart enorm op je energiekosten. Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen, is luchtdicht bouwen een enorm belangrijke schakel bij het realiseren van een passieve woning. Dat wil je natuurlijk niet onbenut laten. Nu ben je alleen nog op zoek naar een betrouwbare specialist, die jou kan helpen met het bouwen van een passiefhuis én een specialist, die weet welke details belangrijk zijn.

Passiefhuis met een groen dak

Wil je jouw passiefhuis nog eens extra verduurzamen? Laat dan ook een groen dak aanleggen. Groene daken hebben veel voordelen voor mens en natuur. Ben jij de volgende die Nederland helpt groener en duurzamer te worden? Je kunt jouw groen dak zelf aanleggen of het laten doen door onze duurzame partner: De Groendakspecialist. Een groen dak heeft de volgende voordelen voor jouw woning: waardeverhoging, schone lucht in de omgeving, spaart regenwater op, beschermt het dak, zorgt voor geluidsisolatie en tot slot zorgt een groendak zorgt voor verkoeling.

Wat kost een passiefhuis?

Dit is uiteraard afhankelijk van veel verschillende factoren. Wil je wel graag een indicatie ontvangen, van wat het kost om jouw huis luchtdicht te laten bouwen door de Luchtdichtspecialist?

Gebruik dan deze rekentool en ontvang direct een indicatie.

Gratis prijsberekening maken?