Dakisolatie

Jouw dak laten isoleren?

Snelle isolatiemethode

Het isoleren van het dak van jouw woning is een goede investering. Ongemerkt verdwijnt er veel warmte via het dak en verspil je onnodig veel energie. Met dakisolatie bespaart je tot honderden euro’s per jaar op je energiekosten. Een investering die zich dus makkelijk terugverdiend. Daarnaast blijft de temperatuur van jouw woning optimaal. Een groot voordeel van het aanbrengen van dakisolatie is, dat dit een snelle methode is van isoleren. In een paar dagen is jouw dak geïsoleerd en kun je direct profiteren van de voordelen.

Voordelen dakisolatie

Dakisolatie zorgt ervoor, dat in de koude maanden de warmte beter in jouw woning blijft. In de warme maanden houdt de dakisolatie de warmte buiten. Hiermee wordt jouw wooncomfort aanzienlijk verbeterd. Daarnaast zorgt dakisolatie voor:

Verschillende soorten isolatie

Er zijn verschillende methoden om jouw dak te isoleren. Wij maken gebruik van cellulose vanwege de goede isolatiewaarden. Daarnaast gedraagt dit materiaal zich bij brand als massief hout, het is dus een materiaal met een hoge brandweerstand. Een ander voordeel is, dat bij het plaatsen van cellulose als dakisolatie, er weinig stof vrijkomt. 

Subsidie voor isolatie

Het laten isoleren van jouw woning wordt aangemoedigd door de Overheid. Er zijn verschillende regelingen om het laten isoleren van je woning aantrekkelijk te maken. Er bestaat een landelijke subsidieregeling voor isoleren. Naast een subsidieregeling kun je ook nog kiezen voor een energiebespaarlening. 

Energiesubsidiewijzer

Ben je benieuwd naar welke subsidieregelingen er nog meer zijn, om jouw huis energiezuiniger te maken? Vul dan de energiesubsidiewijzer in.

Meer weten over dakisolatie?

Wil jij meer weten over dakisolatie voor jouw woning? Neem dan contact op met De Luchtdichtspecialist en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden.

Gratis prijsberekening maken?